Skandaloze: Gjuhet me armë në prani të imamit Fatmir Latifaj, ai ekzaltohet duke thënë La ilaha illallah

Një video skandaloze është publikuar në rrjetin social në Facebook.

Aty është parë duke gjuajtur me armë zjarri në një aheg por që në këtë ahengë ka qenë i pranishëm imami Fatmir Latifaj.

Pas shkrepjeve të njëpasnjëshme me armë ai dëgjohet duke bërtitur La ilaha illallah.

Imami Fatmir Latifaj vjen nga Mitrovica dhe është i njohur për publikun kosovar.

Për më shumi ndiqni videon:

 

Lexo edhe:  Nëna nuk pranon kthimin në shtëpi të 14 vjeçarit problematik (VIDEO)