Reduktime të energjisë elektrike në këto vende

Njoftimi i KEDS, ndërprerje të rrymës sot (e diele) dhe nesër (e hënë)

E DIELE

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, Afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, punime elektrike në kuadër te LOT 10 Feeder 1.

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/35/10[kV] Rahoveci

Nga Dalja 10kV Qendra Teknike do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS HOTEL PARKU( kodi: 82000005003) nga ora 09:00 deri ora 16:00

Vendet: Parku i qytetit, Çerdhja e Qytetit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjedhjes teknike.

2.

NS 35/10 [kV] Gjakova III

Nga Dalja 10 kV Konvikti  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-33 (kodi:81084022501) nga ora 10:00 deri ora 11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Tirana

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes 0.4 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

E HËNË 11 DHJETOR:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Çagllavica 3 (kodi: 19000034034 ) nga 12:30 deri 17:00

Lexo edhe:  Arrestohet personi që vrau 3 gra në Tiranë

Vendet: Një pjesë e Çagllavicës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Instalimi i pajisjeve për monitorimin e rrjetit të tensionit të ulët.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)   nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuseve me kabllon ABC.

Vërejtje: Në NS 10/0.4 kV Barilevë te Xhamia do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gelanca (kodi: 32000021) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: Shirokë, Leshan, Gjinoc, Gelancë dhe Greikoc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Spahiu petroll”-Shirokë (kodi: 32000021019) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/0.4kV TS Qazim Zeqir Berisha (kodi: 32000021023) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Shirokë.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë),Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Lexo edhe:  Ky është burri i Jetmira Bekës, i cili u arrestua nën dyshimin për vrasjen e gruas

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Gradicë Bradiqt (kodi: 74000004034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/0.4 kV TS Dervishi-Gradicë (kodi: 74000004037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Gradicë Bradiqët dhe Dervishi-Gradicë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm, konzolave, shtrirja dhe frikësimi i përçuesve me qëllim të energjizimit të linjave të reja, që furnizon trafostacionin me kod: 74000004034.