Reduktime të energjisë elektrike

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës Të Enjten

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë/ ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10kV Prishtina II

Nga Dalja 10[kV] Mekanika  do të ndërprehen prej orës 10:00 deri në ora 14:00

në Stabiliment  këto NS 10/0.4[kV]

NS10/0.4[kV] Objekti i Zjarrfikëseve  Kodi:(10010002172)

NS10/0.4[kV] Mekanika Kodi:(10010002120)

NS10/0.4[kV] Kosovatransi Kodi:(10010008137)

NS10/0.4[kV] Kazerma Adem Jashari Kodi:( 10000015117)

NS10/0.4[kV] Përroi i Njelmët Kodi:(10010002119)

NS10/0.4[kV] Kazerma Adem Jashari 2(Logjistika)    Kodi:( 10000015118)

NS10/0.4[kV] MAP- Kompleksi i kazermës “Adem Jashari”:(10000015127)

NS10/0.4[kV] Përroi i Njelmët- Zhvillimi dhe përforcim rrjeti 2013 Kodi:( 10000015135)

NS10/0.4[kV] Dogana Kodi: (10000015116)

Vendet: 414.Rr.Tahir Zajmi, 18. Bulevardi Bill Klinton, 201.Kalabria, Lidhja e Pejës, 103. rr.Mitrovica Nr.12, 127. rr. Carraleva, 29.Rr.Tirana, 100. Lakrishtë.

Arsyeja: Projekte investive, për shqyrtimin dhe trasimin e kabllove 10 kV në projektin LOT 43 (2022).

Pejë

1.

NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Vrella  (kodi: 54000002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Lagjja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Lexo edhe:  Mosmarrëveshja për pagesë – Ky është i dyshuari që i goditi me veturë dy persona te një punëtori në Prishtinë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Vërejtje! Dalja ka BRRE!

Prizren

1.

NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Dogana Vermicë (kodi: 30035007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – pastrimi i trasesë.

2.

NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Skenderbeu (kodi: 30032006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllerërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

2.

NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ujësjellësi  (kodi: 30035002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Ujësjellësi, Lagjja Omajve dhe Ademaj ne Zhur.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, -pastrim trasesë.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gotovusha-Brodi (kodi: 40044005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Lexo edhe:  Shifra alarmante: Për një vit 140 policë e 70 ushtarë braktisën vendet e punës

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

1.

Nga 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 28 Nentori (blinda ) me kod:( 40000031242 )ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 28 Nëntori.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i transformatorit. LOT 8 (2022).

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shipoli (kodi: 70000001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Fshati Pirq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –  pastrimi i trasesë dhe vendosja e shtyllave 10 [kV].

2.

NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Koshtova (kodi: 70000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Broboniçë, Gradevc (një pjesë), Koshtovë, Koprivë (një pjesë), Vinac, Vinac i Epërm dhe Vinac i Poshtëm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i ndarësit, pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 08:30 deri 09:00 dhe 14:30 deri 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Likoshan dhe Gradicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave  të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20) [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Qirezi do të ndërprehen prej orës 08:30 deri në ora 15:00

në Stabiliment  këto NS 10/0.4[kV]

NS10/0.4[kV] Qirez Hyseni Kodi:( 74000004027)

NS10/0.4[kV] Likoshan-1 Kodi:( 74000004028)

NS10/0.4[kV] Likoshan-2   Kodi:(74000004029)

NS10/0.4[kV] Gradicë-1    Kodi:(74000004030)

NS10/0.4[kV] Gradicë e Ulët-2 Kodi:(74000004031)

NS10/0.4[kV] Godancë     Kodi:(74000004032)

NS10/0.4[kV] Likoshan e Re Kodi:(74000004033)

NS10/0.4[kV] Gradicë Bradiqt Kodi:(74000004034)

NS10/0.4[kV] Fazliu-Gradicë   Kodi:(74000004036)

NS10/0.4[kV] Dervishi-Gradicë Kodi:(74000004037)

NS10/0.4[kV] Gradice ( Sabri Fazliu) Kodi:(74000004041)

Vendet: Likoshan, Gradicë, Gradicë e Ultë dhe Qirez.

Lexo edhe:  Për 1 Maj ndihmohen 30 familje me pako ushqimore në Vushtrri

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i segmenti në kuadër të projektit LOT 27.

Gjakovë

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubull e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.