Publikohen çmimet e derivateve për sot, kaq kushton nafta e benzina!

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës.

Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi.

Kështu, çmimet e derivateve të naftës edhe sot do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale janë si në vijim:

1.57 euro për Litër, për produktin Dizel;

1.34 euro për Litër, për produktin Benzinë;

0.75 euro për Litër, për produktin Gas.

Lexo edhe:  Specialja veç sa s’e shpall fajtor Veselin: Është në dijeni për mundësinë e një dënimi të madh