Këto vende do mbesin pa rrymë nesër deri në 5 orë

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit nesër do të kryhen pune në disa lokacione dhe do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/ 10[kV] Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti Mazgit (kodi:15019001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve, raporton kallxo.com.

Prizren

1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi (kodi: 30000014) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Atmaxhë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Kraishta me kod: 41000002 nga ora 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

2.

TS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mund të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i nivelit të vajit.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Lexo edhe:  Ekspertët e KEK-ut e riparuan gabimisht Bllokun B2, rreth gjysmë milioni euro humbje në ditë

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

TR 1 (J20) dhe TR 2 (J01) dhe TR 3 (J15) me kod: 740000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe një dalje 20kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: 18 Qershori, Sheshi Adem Jashari, Ahmet Delia (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Fazli Grajqevci (një pjesë), Fehmi dhe Xheva Lladrovci, Gjergj Fishta, Kamer Lloshi (një pjesë), Sala dhe Hamit Jashari, Selman Vojvoda (një pjesë), Tahir Hasani (një pjesë), Tahir Meha, UÇK (një pjesë), 17 Shkurti (një pjesë), 18 Qershori, 28 Nëntori – Dardania dhe Fidanishtja, Adem Shala, Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Adem Jashari, Arben Haliti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica, Bekim Berisha, Gjon Buzuku (një pjesë), Harun Beka, Ilaj Kodra – Fidanishtja, Lagja II dhe Çamëria, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi (një pjesë), Osman Geci, Rasim Kiçina (një pjesë), Rexhep Mala (një pjesë) dhe Zahir Pajaziti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut – Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagjja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë), Tjegullorja I dhe II; fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt, Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë, Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagja Geci dhe Lagja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë), Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagjja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliq, Kopiliq-Lagjja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagjja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik, Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë – Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogrll dhe Vitak, Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri, Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri, Prekaz i Epërm – Lagja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë), Prekaz (një pjesë), Prekaz i Poshtëm (një pjesë), Lagja Jashari, Lagjja nr.3 (një pjesë), pjesë e rrugës Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj, Shaban Jashari (një pjesë) dhe Skenderaj (një pjesë).

Lexo edhe:  Gani Geci flet pas dënimit me burgim: Jam i përndjekur nga Hashim Thaçi

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Malisheva (kodi 82082004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim izolatorëve.

Gjilan

1.

NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

Lexo edhe:  Ky është viktima e aksidentit në rrugën për Mitrovicë

NS 10/0.4kV Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)
NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)
NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)
NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)
NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)
NS 10/0.4kV Banesa Private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)
NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)
NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)
NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)
NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)
NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:\19000035156)
NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
NS 10/0.4kV Merkom Komp PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi:19000035042)
NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi:19000035047)
NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)
NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)
NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)
NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)
NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)
NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)
NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)
NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)
NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)
NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)
NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)
NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (kodi: 19000035276)
Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.