Greva vazhdon, sindikalistët refuzojnë propozimin e Golës

Nuk është arritur marrëveshje në takimin disa orësh mes përfaqësuesve lokalë të SBAShK-ut dhe atyre të Komisionit për Arsim.

637 shoqata sindikale kanë refuzuar propozimin e kryetarit të Komisionit, Ardian Gola, i cili sugjeroi që greva të zëvendësohet nga mungesa e mësimdhënies në mosnotim.

Ndërkohë, 39 shoqata kanë votuar pro këtij propozimi, me 35 të tjera që kanë abstenuar.

Lexo edhe:  MASHT: Mësimi në shkolla të nis nga nesër!