E tmerrshme: Kjo është gjendja e rrugës për Bajgorë

Rruga që të çon për në fshatin Bajgorë është bërë e pakalueshme për automjete.

Në pamjet që janë publikuar, shihet rrëshqitjet e dheut që kanë zërë pjesën më të madhe të rrugës.

Sipas frekuentuesve, kjo gjendje është tash e një kohë të gjatë, dhe deri tash, organet kompetente nuk kanë ndërmarrë asgjë.

Këto pamje janë kapur në rrugën e Bajgorës nga drejtimi i Podujevës.

Lexo edhe:  Mbyllen tri pompa të derivateve në veri