Andi i acaruar me Gresën: E kam hapur zemrën me të e tash po i përdorë ato çka ia kam thënë

Pas debatit që patën Gresa dhe Andi, Melisa ishte aty afër dhe shkoi tek ata për të qetësuar situatën.

Në një moment, ajo mbeti vetëm me Andin dhe i thoshte të qetësohej.

Përderisa ai ia ktheu: “ Është diçka që unë e kam hapur zemrën me të, e të më përdorë diçka që unë i kam thënë asaj, kundër meje. ‘Rrokotel në banjo’, nuk kam nevoj të dëgjojë fjalë që kam dëgjuar nga shumë femra”.

VIDEO

Lexo edhe:  Parashikimi i motit për sot dhe ditëve në vijim