5 hajnat që po tmerrojnë banorët e fshatit në Suharekë: Dalin e i vjedhin shtëpitë

Në Peçan të Suharekës disa hajna me doreza e maska dalin në këmbë dhe në mënyrë të organizuar dhe ecin lirshëm nëpër fshat.

Pa u ngutur fare, ata provojnë dyert e shtëpive në rast se janë të hapura.

Lexo edhe:  Ambasadori francez bën homazhe në Reçak, përmend vrasjen 14 vjeçarit