Spitali i Mitrovicës “Sami Haxhibeqiri” hap konkurs për 23 vende të lira pune

Spitali i përgjithshëm “Sami Haxhibeqiri” në komunën e Mitrovicës ka hapur konkurs për 23 pozita.

Sipas njoftimit të bërë nga Shërbimi Spitalitor dhe Klinik Universitar i Kosovës përfshijnë pozita të ndryshme brenda spitalit “ Sami Haxhibeqiri”, shkruan Gazeta Shneta.

Pozitat e hapura në këtë spital janë:

Një mjek specialist- urolog;
Një mjek specialist- kirurg i përgjithshëm;
Pesë infermierë të përgjithshëm-Bachelor;
Tre infermierë të përgjithshëm- shkolla e mesme;
Tri mami- bachelor;
Dy mami- shkolla e mesme;
Dy bachelor të shkencave të Radiologjisë;
Një zyrtar i lartë në Sektorin e Buxhetit dhe Financave;
Një depoist;
Tre punëtorë për higjenë;
Një punëtor i lavanderisë.

Konkursi i plotë:

 

Lexo edhe:  Ky është i arrestuari për kërcënimin e Prokurorit të Krimeve të Rënda në Prishtinë