Qytetet dhe fshatrat që mbesin pa rrymë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Njoftime për punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Amortizatorët (kodi: 10000002) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: “NDËRMARRJA E RE FABRIKA E AMORTIZATORËVE”SH.P.K  Burim Ahmet Kuraja

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i ndërprerësit.

2.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Buqaj (kodi: 10000014) nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Buqaj Grup

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i ndërprerësit.

3.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV J10 Perparimi (kodi: 10000005) nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: NTP Perparimi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i ndërprerësit.

4.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Enk Invest Group (kodi: 10000016) nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: ENK invest grup

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i ndërprerësit.

5.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive,

6.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10 kV

TS 10/04kV Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Burrice (Kodi: 14000009091) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Sibovc i Eperm (Kodi: 14000009366) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009224) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/04kV Sibovc i ultë (Kodi: 14015001018) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Konushec,Buric dhe Sibovc i ultë nga nje pjesë

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive,

7.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H02) do të ndërprehet:

Lexo edhe:  Prishtinë, hajnat vjedhin para dhe stoli ari në një shtëpi

NS 35/10kV Badovci (H03) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:30  deri ne ora 12:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Minierat Kishnicë Trepça N.Berde, Bejta komerc kishnic, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e epërme, Shushica, Badovc i ri, Metaliku-Janjevë, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K  Florin Imeri,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Pastrimi i trases nga vegjetacioni.

8.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti  do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Te Bahollët  (kodi: 15019002022 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:30.

Vendet: Lagjja Bahollët në Shkabaj, Rr.Qemal Shal, një pjesë.

Arsyeja:Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes se re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV, Bahollët, Shkabaj.

9.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërpritet:

NS 10/0.4[kV] TS Barilevë te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:00 deri në ora 15:30.

Vendet: TS Barilevë, te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes se re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV, Barilevë, te  Xhamia.

****

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja  10/ kV J15 Bena AF (kodi:19100017)  nga ora 09:00  deri ora  17:00

Vendet: Rr.Agim Ramadani, Rr. Hanryi Dunant dhe rr.Hakif Zejnullahu nga një pjes.

Arsyeja: Projekte Investive, nderrimi i transformatoreve dhe kthinave RMU.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja  10/ kV  J09 Mikro I (kodi:19100008) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr.Zija Shemsiu, rr.Arbnor & Astrit Dehari Lok, .Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit D/2 HY.IV-A/2-15 Rr.Zija Shemsiu, pran QKU-ës, 2. Ulpiana U3  VI.POD, 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit BB D1 HyrI Nr14,

Arsyeja: Projekte Investive, nderrimi i transformatoreve dhe kthinave RMU.

3.

TS 110/10(20) kV Prishtina 6

Nga Dalja  10/ kV  J09 Ulpiana Mikro III  do të ndërprehen keta TS:

TS 10/0.4 kV Mikro 5 (kodi: 19100016054) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV Mikro 2 (kodi: 19100016053) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV Soliterat (kodi: 19100016029) nga ora 09:00 deri 17:00

Lexo edhe:  Nesër i jepet lamtumira e fundit personit që nuk u mbijetoi plagëve pas therjes me thikë

TS 10/0.4 kV D6 (kodi: 19100016112)  nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV D9 (kodi: 19100016113) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Bulevardi Dëshmorët e Kombit 2-1-NR, Rr.Agim Ramadani nr.14, Ulpiana D-4-1-17, Rr.Agim Ramadani nr.13

Arsyeja: Projekte Investive, nderrimi i transformatoreve dhe kthinave RMU.

4.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës    09:00  deri ne ora 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik,Verbovc

Arsyeja : Projekte investive, demontimi i rrjetit te vjeter.

Pejë

Njoftime për punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha  (kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i izolatoreve, kontrollimi i rrjetit, shtrengim i përquesve.

2.

Nga TS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Spitali  (kodi: 50051008) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:20 dhe nga ora 15:00 deri 15:20

Vendet: Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi dhe 3 konsumatorë komercial në rrugën Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

3.

TS 110/10[kV] Peja 2

Nga Dalja 10kV Spitali  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Kisha Ortodokse ( kodi: 50051008006) nga ora 10:00 deri ora  15:20

Vendet: Kisha Ortodokse Rr Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave TM.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV]  Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV J07 Gaqka (kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirembajtje preventive Ndërrimi i shtyllave të TM, konzollave, izolatoreve dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qiragjitë (kodi: 40000001226) nga ora 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Pjesë e rrugës Gursel e Bajram Sylejmani

Lexo edhe:  Vazhdojnë garat me vetura, dënohen me nga 150 euro dy të rinj në rrugën Prishtinë-Ferizaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Testimi i transformatorit të fuqisë

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lugu i keq (kodi: 40000001227) nga ora 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: Pjesë e rrugës Ali Hadri

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Testimi i transformatorit të fuqisë

4.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rr.Varoshit II (Hajrizi) (kodi: 40000001233) nga ora 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: Pjesë e rrugës Gursel e Bajram Sylejmani

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Testimi i transformatorit të fuqisë

5.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Fatmir Grainca (kodi: 40042037199) nga ora 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: Pjesë e rrugës Vllezërit Gërvalla

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Testimi i transformatorit të fuqisë

6.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Valon Abazi “GLOBAL INVEST” (kodi: 40042037286) nga ora 15:00 deri në ora 16:30

Vendet: Pjesë e rrugës Kemajl Hetemi

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Testimi i transformatorit të fuqisë.

Mitrovicë

Njoftime  për punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV]  Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Koshtova (kodi: 70000005) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i bazave 10kV të dëmtuar.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tregu i Blertë (kodi: 70000002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qytetin nje Laxhe,Bajr-te Xhamija,Martirët e Kombit,rr,Mbretëresha Teutë,rr.Xhafer Deva,rr.11 Marsi,Te Xhamia e Haxhi Veselit,Rr.Armend Krasniqi

Arsyeja: punët  qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja:  Projekte Investive, punime ne kuader te LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.