“Nuk mundem pa e thënë atë që po e shoh”, Labi parashikon rritjen e rasteve me Covid pas përfundimit të festivalit “SunnyHill”

Këngëtari Labinot Tahiri – Labi, ka reaguar me ironi ndaj institucioneve të vendit lidhur me masat kufizuese ndaj Covid-19.

Tërthorazi, ai shpreh dyshime se ka rënë numri i rasteve të raportuara për Covid-19, para mbajtjes së festivalit “SonnyHill”, por me të përfunduar ai, sipas Labit do të rriten edhe rastet e bashkë me to edhe masat kufizuese.

E gjithë kjo situatë sipas këngëtarit Labi, do të rëndoj në masë të madhe xhepat e qytetarëve.

Më poshtë reagimi i plotë pa ndërhyrje:

Mirëmbrema të gjithë dhe juve që keni kriza ekonomike!

Para se të mbahej SunnyHill, rastet me Ko…id u ngadalesuan!
Pasi të përfundojë SunnyHill, përgatituni se do të shtohen numrat, jo që kêta numra janë nga ky festival, por që duhet të thuhet diqka! 🖐😊

Pra, do të shkruajnë kështu:
” gjendje e rëndë në vend përshkak rritjeve të rasteve me Ko..vid🤷🏻‍♂️, pastaj masat do të shtohen ose do të fillojnë testimet me e kqyr a jem apo nuk jemi me …. dhe ato shpenzime do të ju kushtojnë, nê Laboratorë do të perfundojmë dhe kush hallin e shpenzimeve nuk do të ua degjojë.

Ruani këtë shkrim, e që lutem që po gabojë, ama i pranojë gabimet kur kam faj🖐ama pa e than nuk mundem ate që e shoh….!

Ju ruajt Zoti,

Me respekt, Labi Kosovë e Shqipërisë.

Lexo edhe:  Stresi: Ishalla s’ka luftë, por emri im do të jetë i pari në listë për Kosovën – jam nip i Istogut