Mungesë e rrymës në këto vende për sot

Njoftimi më i ri i KEDS: ndërprerjet e rrymës të Marten

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: nderpremje per siguri- Ndërrimi i transformatorit energjetik. Rritja e kapaciteteve transformuese në NS 10/0.4 kV MBTS Shakovice Shkolla-1..

2.

Nga  NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Fidanishte,Fidanishte,Kastriot,Hashant,Elektro monti,Palaj.Stanovci i ulet-Durakt,Prelluzha,,GllavotiniBivolaku,Zhilivoda,Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrimi i izolatorve, nderrimi i konzollave.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Pompa Dini (kodi: 14000009088) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Konushevc 1 (kodi: 14000009089) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Buricë (kodi: 14000009091) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Konushefc -Visoket bashkinv. (kodi: 14000009222) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Konushevc Berishët ZPRR 2015 (kodi: 14000009254) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sibovc Llapi (kodi: 14000009365) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sibovc Zeka (kodi: 14000009366) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sibovc i Epërm (kodi: 14000009224) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Pompa Dini, Konushevc, Burricë dhe Sibovc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese në NS 10/0.4 kV MBTS Shakovicë- Shkolla-1.

4.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehen Ts-i:

TS 10/04 kV Sibovc I Ultë (kodi: 14015001018) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Sibovc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese në NS 10/0.4 kV MBTS Shakovicë Shkolla-1

Lexo edhe:  Burrë e grua dolën nga rrënojat 202 orë pas tërmetit, foshnjën e ushqyen me pështymën e tyre, por në ditën e 5-të ndërroi jetë

5.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehen Ts-i:

Dalja 10 kV Luzhan (kodi: 10013011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, inspektimi i NS 10/0.4kV për TIS

6.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë- Kosova I (kodi: 15018006) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Arsyeja: Mirembajtje preventive Ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 110/10[kV]  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku  (kodi:52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrim i shtyllave të thyera, përforcim rrjeti, Kpuz Gremnik.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan

Arsyeja: Mirembajtje preventive  Ndërrim i shtyllave të dëmtuara, shtërngimi i perçuesve ndërrimi i izolatoreve.

2.

TS 35/10[kV] Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Brodi (kodi: 30037003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Lexo edhe:  Këto priten të jenë çmimet për iPhone 14 dhe Pro Max

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shterngimi i perçuesve, ndërrimi i izolatoreve

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000034261) nga ora 09:00 deri 10:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000034245) nga ora 10:00 deri 11:30

Vendet: Rr. Rr. Halim Spahiu

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Ndetese- Intercon  (kodi: 40000034281) nga ora 11:00 deri 12:30

Vendet:Rr. Halim Spahiu

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

4.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Fatmir Grainca (Banesa) -HIT PETROL Sh.p.k (kodi: 40000034258) nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

5.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV   TS Sami Nuha  “Vizioni” (kodi: 40000034255) nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

6.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV   TS jeton Sejdiu” (kodi: 40000034256) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

7.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Hit Petroll, F.Grainca (kodi: 40000034284) nga ora 15:00 deri 16:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20)[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 09:30 deri 13:30

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë,

Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e

Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Kontrollimi i TR per vaj dhe kontrollimi i linjes.

Lexo edhe:  Detaje të reja për aksionin kundër fajdeve dhe arrestimin e Mulollit