Mirlind Daku i bën premtimin live gruas së ‘Katanës’, flet për tatuazhin

Gruaja e Agim Ramadanit, i njohur ndryshe si komandant Katana, ka qenë i ftuar në një emision bashkë me Mirlind Dakun, futbollisti i Kombëtares i cili mban në shpatull tatuazhin e Katanës.

Gjatë intervistës Daku i ka premtuar gruas së Katanës bileta për të parë ndeshjen Shqipëri – Çeki.

Ajo sigurisht ka pranuar dhe është shprehur se do të jetë e pranishme për të parë ndeshjen më 12 tetor.

Lexo edhe:  Vdes profesori i njohur nga Mitrovica dhe i respektuar nga të gjithë