Luizi u pa në Shkodër me super-veturë: Unë kam prapë Golf 5, vetura ishte e burrit tezës së Kiarës

Luizi sonte po shprehet pas fitores së “BBVA”.

Pas shifrave të thyera rekord, ai sqaroi mendimin e tij.

Luizi tha se i kishte kërkuar një shoqes që t’i hapte një ‘Instagram’.

Ai tha se ka parë që kishte shumë njerëz që e kishin shfrytëzuar.

Gjithashtu sqaroi që Kiara dhe vajza që i ka hapur ‘Instagramin’ janë pajtuar që moderatorja ta hap pasi është edhe më e besueshme.

Ai zbuloi se edhe vetura që shkoi në Shkodër nuk ishte e tij por e burrit të tezës së Kiarës.

 

Lexo edhe:  Bruno: Të gjithë banorët e Big Brother VIP Kosova janë paguar