LIVE: Shikone borën në pistat e skijimit në Brezovicë, Boge dhe Brod

Bora tashmë ka zbardhur Brezovicën, Bogën e Brodin.

Nëse ju keni plan për të vizituar njërën nga këto pjesë, ju mund ta shikoni LIVE kohën dhe borën atje përmes LINKUT më poshtë.

LIVE Video: Brezovicë, Boge, Brod

Lexo edhe:  Aksident në Podujevë, ka të lënduar