I moshuari nga Drenasi e mbanë familjen duke mbledhur hekurishta- ai ka vetëm një kërkesë

Salih Bytyqi nga Drenasi çdo ditë mbledh metale nëpër rrugë për të siguruar bukën për familjen e tij.

Ai nuk dëshiron ta ngushtojë askënd prandaj ndonëse në moshë del dhe mbledh hekura për kafshatën e gojës.

Baci Salih ka nevojë për hapjen e një bunari pasi ai ende nuk e ka siguruar ujin e pijës.

VIDEO:

Lexo edhe:  KEDS tregon cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë