Të miturit në Pejë defrehen me alkool, cigare dhe bartin edhe mjete të prehta në duar

Në disa nga pamjet që ka siguruar portali Peja në Fokus, në festën e netëve të mërgatës në qendër të Pejës, të organizuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini Dhe Sport – Komuna Pejë, siç shihet në foto, fëmijëve po u lejohet shitja dhe konsumimi i birrave, cigareve dhe posedim i armëve të ftohta.


Bazuar në Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijeve dhe Rregulloren komunale ndalohet konsumimi i pijeve alkoolike, lëndëve narkotike dhe përdorimi i armëve.

Lexo edhe:  Pronari i “Bici Com”: E kam familjar të afërt, në firmë s’o, punëtorë s’o