Serbi mësoi të thotë në shqip “të dua” dhe “faleminderit”, gjatë seminarit të gjuhës (VIDEO)

Të martën pjesëmarrësit e Seminarit Ndërkombëtar të Gjuhës, Letërsisë e Kulturës Shqiptare dëgjuan ligjëratën rreth ideologjisë së letërsisë nga rastet e Zef Pllumit ku ligjëroi, Kujtim Shala.

Me po aq vëmendje seminaristët dëgjuan edhe për historinë e Kosovës në Muzeun Kombëtar, njofton Klan Kosova.

Këtu pati edhe shtetas të Serbisë, që ndjekja e këtij programi për herë të dytë, u ofroi goxha shumë informacione për Kosovën, të cilët mësuan edhe disa fjalë në gjuhën shqipe.

Lexo edhe:  Kamioni e shkel për vdekje një person në Rugovë, derisa ishte duke punuar