Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon në cilat vende në tri ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik dhe në projekte investive, KEDS ka njoftuar se në tri ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në lokalitete të ndryshme të vendit.

Ky është orari sipas rajoneve:

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi: 18024001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardhosh (kodi: 13000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkës (kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve e izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi: 40043002) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve e izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (kodi: 81000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhegra (kodi: 61066006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – shtrëngimi i përçuesve dhe riparimi i shtyllave të vjetra dhe ndërrimi i izolatorëve ku ka nevojë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje do te afektojë BRE – HC Radavci me kod 50000004023.

2.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (kodi: 51000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera, shtrëngimi i rrjetit.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi: 30036002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave dhe shtrëngim i përçuesve).

2.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

TR 3 110/10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë), 275 Beteja e Llapushnikut, 69 Haki Taha (një pjesë), 71 Kurtesh Hasani, 72 Mon Karavidaj, 74 Muharrem Hoxha (një pjesë), 75 Sinan Gegollaj, 76 Asdreni (një pjesë), 77 Trepça (një pjesë), 78 Sadik Rexha, 79 Sali Saramati, 80 Marie Ulqinaku (një pjesë), 81 Ulqini, 83 Gjon Sereqi (një pjesë), 84 Jakup Ferri, 85 Mihaill Grameno (një pjesë), 86 Isa Boletini (një pjesë), 87 Ali Hadri (një pjesë), 88 Vetim Shala, 89 Bije Vokshi dhe 89 Besnik Kastrati, 100 Ernest Koliqi, 101 Enver Hadri, 102 Eqrem Çabej (një pjesë), 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni (një pjesë), 105 Bekim Berisha – Abeja, 106 Brigada 125 (një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 184 Morava (një pjesë), 185 Fadil Rifati, 186 Aliriza Selmani (një pjesë), 188 Vranina (një pjesë), 189 Tahir Zemaj, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 195 Fahredin Hoti (një pjesë), 209 Avdi Shala, 210 Mahir Domi (një pjesë), 241 Tamil Shala (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 81 Ulqinit (një pjesë), 87 Ali Hadri (një pjesë), 92 Musine Kokollari (një pjesë), 93 Ohri (një pjesë), 94 Drejtësia, 94 Albrim Fanaj (një pjesë), 96 Besnik Kastrati (një pjesë), 97 Bujana (një pjesë), 98 Emin Abazi (një pjesë) dhe 99 Gucia (një pjesë), 107 Leka i Madh, 108 Fehim Ibrahimi, 109 Kolonel Ahmet Krasniqi, 110 Rexhep Kukaj, 111 Salih Çeku, 112 Gazmend Zajmi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 131 Destan Billusha, 134 Ejup Statovci, 138 Shote Galica, 275 Beteja e Llapushinkut (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), 438 Tirana (një pjesë), 439 Besim Shala, 5 De Rada, 87 Ali Hadri dhe 90 Faik Konica (një pjesë), 115 Joni, 438 Tirana dhe 5 De Rada (një pjesë), 439 Besim Shala, 450 Behamir Memaj dhe 451 Hysni Morina, 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec, Fabrika e Duhanit “NEWCO AROMATIK” L.L.C. në rrugën 438 Tirana, “EURO FOOD” Sh.P.K. në rrugën Tirana, “ABI” Sh.P.K. dhe “VALI” N.P.T. në rrugën 438 Tirana, “ABI&ELIF” në rrugën 438 Tirana, “G-5” dhe KFORI Turk në rrugën 438 Tirana; fshatrat: Atmaxhë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Lexo edhe:  Ky sistem po i mbron kriminelët”- Babai i Triumf Rizës reagon pas lirimit të Enver Sekiraqës

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana (kodi: 30036007) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

08.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet :

Dalja 10kV Lluzhani (kodi: 10013011) prej orës 08:00 – 08:30 dhe 17:00 – 18:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidoll, Tenezhdoll dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet degëzimi 10 kV prej orës 08:00 – 18:00.

Trafostacionet që mbesin pa tension jane:

TS 10/0.4 kV Bajgorët Lupç i Ulët (kodi: 10013011137) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Kaqiat Lupç i Ulët (kodi: 10013011138) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Kaqirat 2 (kodi: 10013011150) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Murturet Lupç i Ulët (kodi: 10013011139) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Kikollët Lupç i Ulët (kodi: 10013011140) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Murturët (kodi: 10013011145) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Lupç te Koliqët (kodi: 10013011123) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Lupç lagjja Pireva (kodi: 10013011124) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV NSHT “Bio llet” (kodi: 10013011122) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Humollët Lupç i Ulët (kodi: 10013011141) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Pompa Humolli priv lupq I ulte (kodi: 10013011142) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Tenezhdoll (kodi: 10013011143) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Vranidoll 4 TMK (kodi: 10013011147) prej orës 08:00 – 18:00

Vendet: Bajgorët, Kaqiajt, Murturët, Lupç Humollët, Pompa Humolli, Tenezhdoll, Vranidoll TMK.

Arsyeja: Projekte investive, zëvendësimi i shtyllës së dëmtuar 12/2200 në projektin “Murturët” si dhe montimi i ndarësit në projektin “Humollët”.

3.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet degëzimi 10 kV prej orës 08:00 – 18:00 .

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Sallabajë 2 te Bunjakët (kodi: 14000010101) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Bugurdoll-fabrika e fishekzjarrëve (kodi: 14000010247) prej orës 08:00 – 18:00

TS 10/0.4 kV Sallabajë 1 (kodi: 14000010100) prej orës 08:00 – 18:00

Vendet: Sallabajë, Bugurdoll fabrika e fishek- zjarreve.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekte investive, zëvendësimi i shtyllës së dëmtuar 12/2200 në projektin “Murturët” si dhe montimin e ndarësit në projektin “Humollët”.

4.

TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet degëzimi 10 kV prej orës 08:00 – 18:00 .

Lexo edhe:  Çmenduria” e maturantës nga Suhareka, shpenzon 1700 euro vetëm për fustan

Trafostacioni që do të mbesë pa tension:

TS 10/0.4 kV TSSH Kanali Besi (kodi: 10013012153) prej orës 08:00 – 18:00

Vendet: Kanali Besi.

Arsyeja: Projekte investive, zëvendësimi i shtyllës së dëmtuar 12/2200 në projektin “Murturët” si dhe montimin e ndarësit në projektin “Humollët”.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)
NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)
NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)
NS 10/0.4kV Kamp- shtepiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)
NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)
NS 10/0.4kV Banesa Private te shk. L.P. (Kodi:19000035020)
NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)
NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
NS 10/0.4kV JEHONA TS Priat (Kodi: 19000035100)
NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
NS 10/0.4kV Autosalloni Toni (Kodi: 19000035105)
NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)
NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)
NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:\19000035156)
NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)
NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor (Kodi:19000035047)
NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)
NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi:19000035012)
NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)
NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)
NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)
NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)
NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)
NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi:19000035120)
NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)
NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)
NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)
Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet :

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 11:00 – 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

09.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të dyfishta- eliminimi i rrezikut.

2.

Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat – ndërrimi i përçusve dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ereniku (kodi: 80080011) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq Moglica (kodi: 81000117) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (kodi: 61065002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Qerkezve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive shtrirja e përçuesit nëpër shtyllat e reja.

Lexo edhe:  Drejtori i “Avonet” denoncon se është kërcënuar me jetë nga vëllai i pronarit të ‘Hit Petrol’

2.

NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e 2 shtyllave të tensionit të mesëm, ndarësit linjor 10 kV dhe bartja e përçuesve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lushta (kodi: 70000015) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Lushtë dhe Broboniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i kozollës dhe izolatorëve në 10kV.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave 10.KV pastrim traseje.

3.

Në TS 110/10(20 ) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Nedakovc, Mavriq, Sfaraçak, Sfaraçak i Epërm, Sfaraçak i Poshtëm si dhe një pjesë e rrugëve Liqeni i Prespës dhe Bajram Latifi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i transformatorit për vaj.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog 1 (kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim izolatorëve.

Vërejtje: Gjate kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Istog.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

NS 35/10kV Klina (kodi 52000) – (J07-Dalja Klina 1 – kodi 5200005) dhe (J09-Dalja Klina 2 – kodi 52000003) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Rrugët: Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), një pjesë e Klinës, Klinavc (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Maluzhgarë, Mbi Stacion, Qendra Zejtare (një pjesë) dhe një pjesë e rrugës Tirana, Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, SHeshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga, 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha, Eqrem Qabej (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Jusuf Gërvalla (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Mahalla, Shote e Azem Galica (një pjesë), Ulqinit (një pjesë), dhe Zenel Hajdini (një pjesë); fshatrat: Bekaje (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel, Dresnik, Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë, Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë), pjesë e fshatit Tikëvesh, Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm, Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë, Berkovë, Krushevë e Vogël, Krushevë e Madhe, Pataqan, Radullovc, Ranoc, Rudicë (një pjesë) dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

09.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 08:00 – 08:30

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Projekte investive, tokëzimi i të tri konzollave të tensionit të mesëm në të dy projektet.

2.

TS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 11:30 – 13:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Projekte investive, tokëzimi i të tri konzollave të tensionit të mesëm në të dy projektet.