Përmbushi dëshirën e babait të ndjerë, për të jetuar në Kosovë e braktisi Gjermaninë

Është rritur në mërgim, Venera Mehmeti nga Prishtina ishte 5-vjeçe kur familja e saj vendosi të largohej nga Kosova për një jetë më të mirë. Pasi ata u zhvendosën në Gjermani, Venera bashkë me vëllain saj filloi shkollimin. Momenti më i lumtur për Venerën dhe familjen e saj ishte kur vizituan Kosovën pas shtatë viteve në mërgim. Në vitin 2019 ajo u kthye për të jetuar në Kosovë, që të përmbushte dëshirën e babait të saj të ndjerë.
Lexo edhe:  Gruaja vendos të largohet nga shtëpia e burrit, familjarët e tij e ndjekin me veturë dhe e sulmojnë