Musliu: Të mobilizohemi të mos lejojmë Listen Serbe të futet në Kuvend

Deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës Ganimete Musliu, ka thënë se nëse jo KQZ e Kushtetuesja, deputetët e Kuvendit të Kosovës duhet të mobilizohen, e të mos e lejojnë Listen Serbe të futet në Kuvend.

“Nëse jo KQZ-ja e Kushtetusja, duhet te mobilizohem ne, deputetet e Kuvendit të Kosovës, pa dallim partie, pozite e opozite dhe mos t’i lejojme deputetet e Listes Serbe me u fute ne Kuvend . Çka eshte mjaft është mjaft”, ka shkruar Musliu në Facebook.

Lexo edhe:  I moshuari thirrje ndërkombëtarëve: Ndajeni Serbinë në 4 pjesë, një pjesë jepjani Kosovës