Ministria e Bujqësisë ka një njoftim me rëndësi për fermerët

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka lëshuar një njoftim përmes të cilit njofton të gjithë fermerët e Kosovës se zgjatet afati ligjor për pranimin e aplikacioneve të fermerëve për Projektet e Zhvillimit Rural për vitin 2022.

Ky afat është vendosur të zgjatet deri më datë 15 gusht 2022 ora 16:00.

Ndryshe, Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë më 7 korrik ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2022.

Investimet përmes këtij programi kapin vlerën prej 26,331,798.00 euro.

Lexo edhe:  Burri në Ferizaj e rrah gruan veç pse debatoi me kolegun e saj të punës, i hyn dajak në veturë e në banesë