Lindrit Misini dhe Vullnet Sefaja nisin ndërtimin e shtëpisë së një mitrovicasi në kushte të vështira

Një qytetar mitrovicas ka postuar fotografitë e një shtëpie të vjetër që po rrënohet.

Ai tregon se të afërmit të tij që jetonte në kushte të rënda, po i rregullohet shtëpia nga dy biznesmenët mitrovicas, Lindrit Misini dhe Vullnet Sefaja.

Arben Dashevci tregon se dy afaristët iu përgjigjen menjëherë kërkesës për ndihmë, duke thënë se “me një telefonatë 10 sekondëshe” ndryshuan gjendje.

Lexo edhe:  Parashikimi i motit për ditën e sotme dhe ditët në vazhdim