Ikballe Huduti: Nuk është tradhti nëse burri shkon me një grua tjetër – Ja çfarë është tradhtia sipas saj!

Ikballe Berisha – Huduti ka vazhduar me të tjera deklarata të çuditshme. Në një intervistë të fundit, ajo u mundua të tregoj se çfarë është e çfarë jo, tradhtia.

Ajo insiston në atë se nëse një burrë shkon me një grua tjetër, kjo nuk është tradhti.

Huduti, e cila me profesion është psikologe e letrare, pohon se tradhti është atëherë kur e tradhton kombin.

Deklaratën e saj mund ta gjeni më poshtë.

Lexo edhe:  Nuk u lejua futja e flamurit me figurën e Agim Ramadanit, flet gruaja e tij: Mos nxisni përçarje, ka rregulla dhe duhet t’i respektojmë