“E therën me thikë”, Artani tregon për kërcënimet që kishte marrë Cima (Video)

Djali i aktorit të ndjerë, Cimës, Artani i cili është banor i BBVK i ka treguar Brunos një histori se si e kishin therur babain e tij,

Ai tha se Cima kishte qenë disa herë i kërcënuar.

“Babanë tim njëherë e patën therë, unë isha në shtëpi, ngjarja ka ndodhur para shtëpisë sapo ka dalë nga makina”.

“Ai ka arritur me të vijë deri lartë dhe ka thënë ejani se më kanë therë, sikur ma ka ndje shpirti kur i ka rënë ziles, edhe kam vrapuar për ta hapur derën. Më pas e kam dërguar në spital”, ka thënë Artani.

Lexo edhe:  “Pastroje shpirtin, oj shtrigë” – Eskalon debati, Rikja i hedh qumësht Eglës në fytyrë