E mbani mend lojën “Snake”, tash në version edhe për smartfonë

Ndonëse sot nuk mund të imagjinojmë një ditë pa celularë dhe gjithçka që kemi në të, në të kaluarën telefoni celular përdorej vetëm për telefonata dhe dërgim të mesazhe, por kishte edhe pak gjëra me të cilat mund të argëtoheshe.

Një nga argëtimet në celularaët e vjetër ishin lojërat, më e njohura “Snake”, të cilën shumë e luanin në telefonët Nokia, shkruan “Index.hr”.

Nokia ishte telefoni celular që shumica e njerëzve e kishin. Me përparimin e teknologjisë, ajo Nokia e vjetër pushoi se përdoruri, dhe kështu loja legjendare thuajse u harrua.

Mirëpo, duket se krijuesi i lojës, Taneli Armanto, ka dëgjuar dëshirat e shumë njerëzve dhe e ka bërë “Snake” për smartfonët. Quhet “Snake ’97: retro phone classic’. Mund të shkarkohet si në celularët Android ashtu edhe në ato të Applet.

Loja duhet pothuajse identike me origjinalin dhe kthen kënaqësinë për ata që kanë dashur versionin e parë të “Snake”.

Lexo edhe:  Me çfarë çmimi po shitet iPhone 14 në Kosovë?