Alban Bunjaku, oficeri i FSK-së nga Vushtrria që diplomoi në Kolegjin e Komandës dhe Shtabit të Përgjithshëm të ShBA-së

Një nga oficerët që diplomoi në Kolegjin e Komandës dhe Shtabit të përgjithshëm të Shteteve të Bashkuar është edhe oficeri nga Vushtrria, Alban Bunjaku.

Për diplomimin ushtarakn të tij ka njoftuar edhe Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës, duke njoftuar se ai ka diplomuar në një nga bazat amerikane në Gjermani.

Lexo edhe:  “Ia bllokuan Ambulancës shiritin emergjent për 10 min”, qytetari i revoltuar me shoferët pas aksidentit në Komoran