Serbia diskualifikohet nga gara për Eurovision

Shqipëria e cila po përfaqësohet nga këngëtarja Albina Kelmendi dhe familja e saj kanë arritur të kualifikohen në finalen e … Continue reading Serbia diskualifikohet nga gara për Eurovision