Propozohet tërheqja e kursimeve nga Trusti në 30%, qytetarët me kërkesë konkrete ndaj qeverisë

Ditëve të fundit janë shtuar diskutimet mbi tërheqjen e kursimeve nga Fondi Pensional i Kursimeve “Trusti”, raporton 02Press.com

Lidhur me këtë çështje qytetarët janë shprehur të interesuar në masë të madhe për tërheqjen e kursimeve.

Kërkesa e tyre është që një gjë e tillë të mundësohet brenda muajit dhjetor të këtij viti.

Me ndryshimin e ligjit për Trustin, tërheqja e sërishme është e mundshme, nëse ka vullnet nga qeveria.

02 Press ka realizuar një ankesë me përdoruesit e rrjetit social Facebook dhe të gjitha përgjigjet ishin për tërheqjen e kursimeve.

Më poshtë ju sjellim përgjigjet e qytetarëve:

LEXO EDHE:  Qeveria ndan 6.8 milionë euro për barna nga lista esenciale

02 Press

02 Press - Portal i lajmeve

x