Nuk do ta besoni, personi në foto sot është kryetar i një komune në Kosovë

Sot udhëheq një prej komunave më të mëdha në Kosovë dhe është në mesin e kryetarëve më të rinj në moshë që është zgjedhur nga zgjedhjet e fundit lokale.

Fjala është për Alban Hysenin, i cili vite më parë kishte një stil krejt tjetër nga ai zyrtar që njohim sot, shkruan Reporteri.net.

32-vjeçari në fotografitë e para disa viteve shihet me një stil mjaft interesant të flokëve e që duket se e bënin më të veçant nga bashkëmoshatarët e tij në atë kohë.

Kujtojmë se Hyseni sot është i martuar dhe është baba i dy vajzave.

LEXO EDHE:  Arta Nitaj në palestër, ekspozon linjat perfekte
x