Momenti kur Kadri Veseli viziton varrin e nënës së tij

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, i ka vizituar varrezat e fshatit Broboniq të Mitrovicës ku është varrosur nëna e tij.

Veselit për këtë shkak edhe i është lejuar nga Gjykata Speciale vizita në familjen e tij në Kosovë.

Ai fillimisht mbërriti në shtëpinë e tij në Mitrovicë, ku para derës së shtëpisë po e priste bashkëshortja dhe fëmijët.

 

x