“DRENICA Real Estate” vendi më i sigurt për shitje apo blerje të patundshmërisë!

Agjencioni i patundshmerisë “DRENICA Real Estate” ka nisur punën me ndërmjetësimin e shitjes apo blerjes së banesave, pronave, shtëpive apo lokaleve në Skenderaj dhe qytetet për-rreth.

DRENICA Real Estate” siguron që shitja, blerja apo qiradhënia e pronës të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm.

Agjencioni i patundshmerisë “Drenica Real Estate” “DRENICA Real Estate” do të mundësojë çdo herë gjetjen e banesave, lokaleve, apo pronave adekuakte për klientët e tyre.

  • A jeni i interesuar për të shitur / blerë banesë? – “DRENICA Real Estate” ua mundëson këtë në mënyrë të sigurt.
  • A jeni i interesuar për të shitur / blerë tokë? – “DRENICA Real Estate” është vendi i duhur.
  • A jeni i interesuar për të dhënë me qira / marrë me qira lokal? – “DRENICA Real Estate” është zgjidhja juaj më e mirë.
LEXO EDHE:  23 vite nga rënia heroike e Miftar Rrecit, dëshmorit të parë të Epopesë së UÇK-së
Logo / DRENICA Real Estate

Mjafton që të kontaktoni në këtë numër të telefonit 045 600 355 – “DRENICA Real Estate” iu ofron zgjidhjen e duhur.

Po ashtu mund të kontaktoni edhe përmes rrjetit social Facebook “DRENICA Real Estate” si dhe përmes email drenicarealestate@gmail.com


*Artikull i Sponsorizuar

x