Apliko këtu për subvencionim të kredisë nga Qeveria

Gjatë javës së kaluar është bërë ekzekutimi për 2,145 përfitues të masës 3.6 – Mbështetja e likuiditetit familjar.

Nëse keni marrë kredi nga data 1 tetor e tutje, nën vlerën 10,000 euro, atëherë mund të përfitoni nga subvencionimi i kredive personale.

Aplikimi bëhet përmes platformës eKosova dhe është i hapur deri më datë 30 nëntor 2021.

LEXO EDHE:  A ka mjete financiare për festimin pavarësisë?

02 Press

02 Press - Portal i lajmeve

x